joi, 28 iunie 2012

Filmul Sci-Fi Total Recall Are Un Trailer Nou Grandios, Plin De Acţiune Epică. - Totul Despre Filme Noi


Noul trailer complet pentru Total Recall îţi va tăia răsuflarea cu secvenţele de acţiune sci-fi ce prezintă o nouă viziune despre aventura personajului Douglas Quaid pe un Pământ al viitorului suprapopulat cu peisaje urbane futuriste şi maşini moderne ce plutesc.

Noua adaptare de proză scurtă după povestea We Can Remember It For You WholeSale a lui Philip K. Dick are o abordare diferită faţă de filmul original şi se bazează foarte mult pe realizarea unui film Sci-Fi în care ne este prezentată o lume distopică din viitorul apropiat, în care nu există scenele originale de pe planeta Marte şi nu există mutanţi, dar care prezintă o conspiraţie pământeană pe un Pământ supra populat.
Dacă primul trailer Total Recall ne-a atras puţin atenţia şi ne familiarizat cu povestea lui Douglas Quaid, în timp ce ne introducea într-o lume ostentativă creată de regizorul Len Wiseman şi scenograful Patrick Tatopoulos, noul trailer Total Recall îşi propune să vă taie respiraţia, cu mai multă acţiune, mai mult spectacol şi explozii aducând în prim plan chiar mai mult caractere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu