vineri, 7 decembrie 2012

ENIGME EXTRATERESTRE - Crearea Omului II

Este oare posibil ca dovezile contributiei extraterestrilor la evoluarea inteligentei umane sa se afle in codul nostru genetic, precum sustin teoreticienii astronautilor antici?

S-ar putea sa gasim alte raspunsuri la aceasta intrebare nu la savantii  ci la oamenii care studiaza religia si afirma ca Adam si Eva au existat cu adevarat.

BIBLIA EBRAICA 

Geneza pe care o gasim in biblie descrie procesul de creatie de catre Dumnezeu in Gradina Edenului a celor doua fiinte cu nume de Adam si Eva carora le-a zis sa merga in lume si sa se inmulteasca. Secole intregi, savantii si teologii s-au intrebat daca istoria crearii Omului este un simplu mit sau un fapt real. In cartea sacra a evreilor numita Tòra se spune ca umanitatea a fost plazmuita din praful pamantului peste care Dumnezeu a suflat viata pentru a ne animà, insufleti.
- Anume acea suflare divina, spune Jonathan Young, fondator si curator al arhivelor Joseph Campbell, ne indica ca scanteia si forta vitala care ne face umani este de natura spirituala.



In anul 1987 neantelegirile savantilor in privinta originilor Omului se intensifica odata cu descoperirea faptului ca descendenta fiecarui individ aparte poate fi readusa la o singura femee care , candva pe timpuri, a locuit in Africa.


- Este un fapt demonstrat ca Homo Sapiens vine din Africa, explica Ian Tattersall, curator de antropologie, si ca, dupa ce a devenit in totalitate modern din punct de vedere intelectiv, acesta a migrat pentru a ocupa Europa, Asia de Est si tot restul lumii in general.
- Este ceea ce numim "modelul Eva", spune Craig Stanford, profesor de antropologie - nu indica ca ne tragem cu totii de la aceiasi mama ci ca a existat o femee printre primele populatii care au migrat din Africa ce si-a lasat génele sale in fiecare dintre fiintele umane.


Este posibil ca stiinta conventionala si Cartea Genezei sa indice aceiasi perioada in care omul modern a aparut pe Pamant pentru prima data?


- Nu cred ca istoria crearii Omului este un simplu mit, zice G. Noory, conducator radiofonic Coast to Coast. Cred ca Adam si Eva au fost primele fiinte umane care au aparut si au populat Pamantul. Ce anume este Gradina Edenului? Din punctul meu de vedere este o zona in care au fost amplasate primele doua fiinte modificate genetic. Este locul in care au trait si au inceput sa se reproduca, locul in care populatia Terrei a inceput sa se extinda.


Daca Adam si Eva au existat cu adevarat precum spune Biblia ebraica, aceasta ar confirma oare si faptul  ca sarpele  i-a tentat cu adevarat sa guste din fructul Pomului cunostintei?

 Daca este adevarat, s-ar putea ca acest fapt sa fie o incercare reala de a descrie momentul de "trezire brusca" a mintii umane moderne, atunci cand Omul a devenit o fiinta inteligenta?


- In Biblie sarpele ii zice Evei: Mananca din acest pom si vei fi ca Dumnezeu, explica Piter Fiebag, autor al Ethernity Machine. Satana ii ispiteste pe Adam si Eva in chipul acelui sarpe si le promite ca vor deveni ca Dumnezeu. Cunostintele pe care le dobandesc acestia, precum si intreaga omenire, ne-au dat posibilitatea de a efectua manipulari la nivel genetic.


- Ce este acel Pom al Cunostinelor, se intreaba David Childress, autor al Technology of The Gods. S-ar putea ca acesta sa fie o secventa elicoidala al ADN-lui uman care a fost proiectat in mod genetic de catre extraterestri 50 de mii de ani in urma cu scopul  de a oferi omenirii abilitatile pe care le prezentam astazi? Din punctul meu de vedere anume ADN-ul in sine este ceea ce reprezinta Pomul cunostintelor. Din care cauze acesta, brusc, a devenit ceva negativ, ceva urat? Se pare ca unii dintre extraterestri ar fi vrut sa ne dezvaluie cunostinte necesare pentru a deveni egali Zeilor iar altii nu au fost de acord, sustinand ca Omul nu poate sa cunoasca mai mult de atat. Este aceeasi poveste a Zeului grec Prometeu care, impotriva ordinelor altor Zei, a coborat pe Pamant si a donat focul oamenilor. Din acest motiv, Prometeu precum si Satana, a fost alungat de pe Terra. De ce? Pentru ca a ajutat Omul sa dobandeasca o "cunoastere majora". 


Intreaga idee sau concept privitor la Satana se bazeaza pe o vizita a Terrei din partea extraterestrilor, continua G. Tsoukalos, care a fost inteleasa gresit. Teoria astronautilor sau extraterestrilor antici afirma ca in trecut s-ar putea sa fi avut loc o ciocnire intre doua fractiuni de extraterestri - "acei buni si acei rai" si ca rebelii au fost exiliati de catre comandanti, devenind astfel ingeri rai precum nu au fost niciodata. Acesta ar fi acelasi motiv pentru care, astazi, credem in ideea existentei Satanei.



Daca extraterestrii sunt responsabili de inteligenta Omului, este posibil ca acestia i-au donat si abilitatea de a vorbi?



- Laringele nostru este complet diferit de acel a maimutelor, explica astronomul Philip Imbrogno, chiar si de acel al chimpanzeului care este varul nostru cel mai apropiat. Omul este capabil sa produca sunete, limbaje - pentru savanti acest fapt este ca si cum ar fi  fost proiectat genetic pentru a ne da posibilitatea de a vorbi si de a canta. Nu exista nimic mai avansat decat limbajul uman.



- In lume exista numeroase culturi, dialecte si limbaje, spune Nick Redfern, iar faptul ca putem comunica intre noi intr-un mod atat de vast si profund ne distinge de toate animalele. Cine a inventat limbajele, de unde apar? Sunt limbajele un dar al cuiva oferit intregii omeniri?  Cred ca acestea sunt misterele la care stiinta si istoria, precum si arheologia  incearca sa dea un rapsuns pe care, poate ca ar trebui sa-l cautam nu pe Pamant ci sus in cer. 




- Biblia ne spune ca suntem facuti dupa chipul lu Dumnezeu - ce ar insemna aceasta? Ca suntem copia fizica, imaginea exacta a cuiva? Din aceasta cauza intrebarile "de unde provenim ?" si  daca"provenim de la maimute, de la alte creaturi a acestei planete sau am fost proiectati de catre o fiinta superioara?, pot obtine un raspuns din mitologie, continua P. Coppens, care la randul sau afirma ca nu ne tragem din maimuta ci ca, pe Pamant, a avut loc o interventie extraterestra si ca noi suntem rezultatul acesteia.


- Eu cred ca extraterestrii, datorita unei mutatii artificiale, au creat inteligenta umana dupa care au disparut, spune Erich von Daniken, iar unii dintre stramosii nostri s-au cuplat din nou cu  fiintele asemanatoare maimutelor. Cred ca acesta este  "Pacatul" original al mitologiei. Atunci, cand Zeii s-au intors pe Terra, si-au dat seama de acele intamplate si au hotarat sa distruga intreaga rasa umana cu ajutorul unei inundatii imense si sa inceapa experimentul de la inceput cu acel Om, pe care il numim Noe. Totul este scris... Este ceea ce s-a intamplat...Se pare ca etraterestrii au venit pe Pamant, au utilizat maimutele mari sau alti umanoizi precum Omul de Neanderthal si Omul Erectus care se asemanau intre ei pentru experimentele lor si i-au perfectionat pana cand au creat pe Homo Sapiens ca, mai tarziu, sa-i distruga pe toti ceilalti umanoizi.


S-ar putea ca povestirile biblice despre Adam si Eva, si arca lui Noe sa ne vorbeasca intr-adevar despre evenimente extraterestre? 

Sa cautam alte dovezi printre resturile arheologice si printre primele civilizatii umane.


IRACUL DE NORD

De-a lungul malului de est a raului Tigru, vis-a-vis de Mosul, zac ruinele antice ale orasului numit Nineveh - un oras locuit pe timpuri de catre sumerii din Mesopotamia. Aici, in 1842, arheologul britanic Austin  Henry Layard descopera resturile bibliotecii lui Assurbanipal - o arhiva regala ce numara mii de tablite cuneiforme care contin inscriptii datand din 3000 i.H. Aceste mesaje gravate in piatra sunt considerate cele mai vechi marturii scrise.
 - Tablitele sumeriene au fost traduse, ne spune P. Imbrogno, si ne povestesc istorii captivante despre Zeii care au trait printre fiintele umane si care au avut un rol fundamental in creare si dezvoltarea Omului. Nimeni nu stie exact daca aceste povestiri sunt mituri sau fapte reale.


Potrivit acestor tablite, Zeii erau numiti Annunaki (despre  care s-a vorbit si in unul dintre articolele precedente) .


- Observati cu atentie acesta tablita care ne arata Pomul Vietii inconjurat de catre fiinte divine, ne spune Jason Martell, autor al The Knowledge Apocalypse. Pe ambele parti pot fi vazuti Zeii Annunaki cu un disc cu aripi, care, intr-un mod sigur, ne indica capacitatea lor de a zbura. Acestia poarta la gat coliere cu imagini astronomice precum luna si stelele  iar la mana ceva ce ar putea fi asemanat cu un ceas de mana - tehnologie utilizata circa 6000 de ani in urma. 

Marturiile gravate in piatra ne sugereaza ca Annunaki erau fiinte gigantice, de circa 2,40 mt care au coborat pe Pamant in cautarea aurului pentru planeta lor. Atunci cand Zeii Annunaki si-au dat seama ca vor trebui sa se implice personal in cautarea metalului pretios, au hotarat sa modeleze o fiinta care sa munceasca in locul lor - un sclav. In povestirile sumeriene este explicat ca acesta a fost un proces anevoios. Este posibil ca evolutia noastra genetica sa fi fost un fenomen pus in aplicatie de catre Annunaki pentru a ne crea dupa chipul si pe bunul lor plac?


- Potrivit textelor sumeriene, Zeii numiti Annunaki au creat Omul, explica G. Noory, si anume pe Adam si Eva. Este interesant faptul ca Biblia repeta aceiasi istorie din punctul de vedere al lui Dumnezeu.




- E ca si cum aceste creaturi avansate ar fi avut rolul de indrumatori, de profesori, spune Nick Redfern. Desigur cultura si mitologia sumeriana este plina de povestiri si istorii care ne transmit concepte si intelepciune. Trebuie doar sa ne intrebam daca sunt intr-adevar un mit sau a existat cu adevarat cineva care ne-a dat un fel de impuls pentru a "ne trezi" si a evolua pe plan intelectual?


Cronici antice ale fiintelor sosite din ceruri care creaza "viata umana" sunt raspandite in intreaga lume. In timp ce savantii conventionali deseori renunta la aceste dovezi ar fi totusi posibil ca testimoniante istorice atat de concrete sa fie dovada unei interventii extraterestre in evolutia umana precum sustin teoreticienii astronautilor antici?



- Cultura sumeriana nu este unica care vorbeste despre aceasta, continua G. Tsoukalos, pana si in "Coran" se zice ca "cuvantul" ne-a fost dat de catre Allah sau Dumnezeu.



"Popol Vuh" - cartea sacra a maiasilor ne spune acelasi lucru, la fel si textele antice ale egiptenilor. Nu are importanta la care cultura ne referim - gasim mereu acelasi raspuns, aceeasi relatare.



Innaintea utilizarii primelor sisteme de scriere, popoarele antice graveaza pe pietre comunicatii compuse din simboluri numite petroglife - cele mai antice au o varsta de 12-13 mii de ani. Potrivit teoreticienilor astronautilor antici petroglifele gasite in America de Sud-Vest unesc stramosii nostri cu fiinte ale stelelor. 

- Indigenii le desenau cu capul inconjurat de raze,  reprezentand in acest fel pe  Zeii care au coborat din ceruri, ne spune Piter Fiebag, autor al Ethernity Machine. Acestia erau numiti Cachinas si se zicea ca au sosit pe Pamant la bordul navelor cosmice. Nu erau Zei dar au adus cu sine de pe alta planeta "cunoasterea". Acelasi fenomen il intalnim in Europa, in Val Camonica, in Asia si in Brazilia.
Daca ne gandim ca in intraga lume sunt cunoscute legende asemanatoare privitor la fiinte care au venit din ceruri  si care au avut un impact profund asupra oamenilor a unei anumite civilizatii, a unei culturi, ne dam seama ca totul conduce la acelasi principiu - exista o "cale, o urma" care se evidentiaza in mod vadit si care este dificil de ignorat.


De ce atat de multe culturi antice ne spun acelas lucru? Raspunsul cel mai simplu este ca peste tot s-a petrecut acelasi lucru si ei, civilizatiile antice, cunosc adevarul - si anume ca, extraterestrii au sosit pe Pamant, au creat Omul si manipulat codul genetic a oricarei creaturi care exista in acele timpuri, si au ajutat la crearea societatii. In mod absolut, fiecare popor vorbeste despre existenta Omului prin prisma unui Dumnezeu. Iar, daca ne gandim la acel Dumnezeu ca la o creatura extraterestra, totul incepe sa aiba mai mult sens. 



In timp ce dovezi ale contactelor Omului primitiv cu fiinte din lumi necnoscute devin tot mai  concludente, apare posibilitatea ca intreaga viata pe Pamant sa fi inceput undeva intr-un alt loc indepartat al Universului...







Aici, in luna martie din 2011, astrologul-biolog Richard Hoover descopera micro organisme fosile sau bacterii antice in interiorul unor meteoriti foarte rari si vechi de peste 4 miliarde de ani - perioada de nastere a  sistemului nostru solar.



Cu doar putin timp in urma savantii nu credeau ca "o oarecare forma a vietii" ar  putea supravietui unei calatorii in spatiul cosmic. Dar descoperirea lui Hoover sugereaza ca, cu miliarde de ani in urma, bacterii vii s-ar putea sa fi ajuns pe Terra si sa fi prins radacini.

- Micro organismele blocate in interiorul unei comete, explica astrofiziciana Fiorella Terenzi, pot sa supravietuiasca calatoriilor interplanetare si interstelare pentru ca sunt prinse in nucleul stancos si imprejurul lor au un scut foarte dens de materie inghetata iar de asupra un strat de praf - extrem de efective in a proteja acele micro organisme de lumina ultra-violeta. Prin urmare, cometa este un vehicul excelent pentru a transporta celule si a aminoacizi in vastitatea spatiului.

In loc sa asistam la sosirea extraterestrilor pe Pamant la bordul navelor spatiale dupa cum ne asteptam si dupa cum descrie Holliwood-ul, "viata microbica" vine cu un meteorit, continua Nick Redfern, supravietuieste intrarii in atmosfera, se raspandeste datorita impactului violent si incepe sa prospere...


- Teoria potrivit careia viata pe Pamant incepe odata cu sosirea unui organism extraterestru este foarte controversata, spune Peter Fierbag. Aceasta teorie numita de catre savanti  "panspermie" este sustinuta din plin de catre, Sar Francis Crick, lauret al premiului Nobel si unul dintre primii savanti care au realizat un model al structurii ADN-ului in anul 1953. Acesta a descoperit forma dubla elicoidala a ADN-lui si a afirmat ca aceasta nu putea nicidecum sa se formeze din intamplare ci ca trebuia sa fi fost in mod absolut proiectata. In favoarea acestei teorii vine si rotatia spiralei ADN-ului care se produce in una si aceiasi directie. Daca s-ar fi evoluat pe Terra, s-ar fi rotit probabil in directii diferite dat fiind ca se forma in mod aleatoriu, intamplator.


- Cred ca "teoria panspermiei" este putin credibila din cauza afirmatiei ca viata este raspandita in intreg Universul, ne spune G. Noory. Daca aceasta teorie este corecta, este posibil ca acele forme de "viata" primitive sa fi ajuns la noi precum si pe alte planete odata cu meteoritii sau cometele si ca pot fi gasite oriunde in spatiul cosmic - am fost efectiv semanati nu doar pe planeta Terra ci si pe multe alte planete al Universului cosmic. S-ar putea ca totul sa faca parte dintr-un proiect extraordinar.


- Colonizarea intentionata a altor planete, a altor lumi din partea unei rase inteligente, isi expune parerea Bill Birnes, editor si autor al "Revista OZN", care nu utilizeaza farfuriile zburatoare pentru a ateriza in pustiurile planetei sau in mijlocul unui oras ci face acest lucru intr-un mod mult mai sigur - implantand propriul ADN in cel al altor specii.


- Astazi, cu ajutor stiintei si a  tehnologiei, suntem capabili sa extragem celule si ADN  la nivel genetic si sa-l salvam, explica Nick Redfern. Anume datorita acestui fapt astazi putem "da nastere" copiilor conceputi in eprubeta pentru parintii  care nu-i pot avea pe cale naturala. Pastram materialul genetic pentru momentul in care va fi nevoie de acesta. S-ar putea sa vina ziua in care il vom trimite in spatiu, un fel de Arca lui Noe, dar, in loc sa trimitem animalele vii, vom expedia esenta lor - codul genetic al fiecarei dintre specii. Nu renunt la ideea ca ar putea exista o lume noua.


Astazi savantii stiu ca doar 5 % din ADN-ul ce se afla in genele noastre este utilizat pentru reproducerea fiintelor umane - restul este un cod indescifrabil, numit initial ADN rezidual. Este oare posibil ca 95% din ADN sa nu ne fie necesar? Sau inca nu a venit momentul sa-l descifram? Cand se v-a intampla, ce ar putea sa ne dezvaluie acesta despre originile Omului modern? 



- Doar pentru ca nu suntem capabili sa descifram o mare parte al materialului nostru genetic nu inseamna ca acesta este inutil, conclude G. Tsoukalos. Natura este extrem de eficienta - ADN-ul este  dispozitivul de memorie cel mai puternic din Univers! Nici macar daca am pune impreuna toate computatoarele din lume, acestea nu ar putea contine cantitatea de informatii  prezenta in codul nostru genetic. Vreau sa zic, continua acesta, ca dovada decisiva a vietii extratereste  s-ar putea sa nu se afle intr-o nava cosmica sau intr-un text ci in interiorul codul nostru genetic.



- Avem foarte multe de invatat din studiul ADN-ului, ne spune arheologul D. Childress. Suntem doar la inceput de cale pentru a decodifica secventa urmatoare si, in momentul in care se va intampla, s-ar putea sa desoperim ca genetica noastra contine ADN extraterestru.



Orice lucru sau fiinta vie s-ar afla in spatiul cosmic, aceasta a creat Universul, planetele si viata.



- Cred cu ardoare ca Zeii si extraterestrii sunt absolut acelasi lucru, continua N. Norry. Nu exclud posibilitatea ca ar exista un Dumnezeu - o entitate superioara, cineva care a creat extraterestrii... Dumnezeu si Omul s-ar afla intr-un strat intermediu care, la randul lui, ar rezulta extraterestru pentru alte planete.  

 Trebuie sa invatam ca, cea mai mare parte a credintelor noastre religioase sunt gresite in afara de una singura, spune E. Von Daniken, si anume ca a avut loc un proces de "creatie", ca exista un asa-zis Dumnezeu, si ca suntem fiinte minuscule intr-un Univers gigantic, Creatorul caruia nu poate fi definit din cauza ca este mult prea superior si grandios. Prin urmare nu il vom pierde pe Dumnezeu atunci cand ne vom gandi la extraterestri ci il vom face sa devina si mai maret.


Este deci posibil ca fiintele umane sa se fi dezvoltat dintr-un fel de "noroi primordial" sau am fost proiectati de catre o forta superioara de origini extraterestre precum sustin teoreticienii astrionautilor antici? S-ar putea ca raspunsul la aceasta intrebare sa se ascunda chiar in ceea ce ne defineste ca fiinte umane - si anume in ADN iar, cunoscandu-ne codul genetic vom fi in sfarsit capabili de a ne descoperi originile.



Va urma.





Sursa: History Channel, Canada
imagini: silvia-iannello.blogspot.com;  http://nasawatch.com/; laperfettaletizia.com; http://www.vopus.org; descopera.ro; descopera.org


Un comentariu:

  1. Iniţiatul Român
    Planeta Terra este o Navă Cosmică Umană
    Revelaţia Divină din Ziua 04.02.2015
    Divinul Tată a spus: Planeta Terra, precum şi toate Planetele Albastre, Cele de natura ei, sunt Nave Cosmice Umane generate de Energiile Divine ale Duhului Sfânt Suprem şi Unic Universal într-un Sistem Solar, în care Nava Mamă este însuşi Soarele.
    În interiorul Navei Cosmice Pământene se imită viaţa vie a Existenţelor Raţionale. Toate Existenţele Raţionale au o formă de viaţă duală, o formă virtuală (energetică) şi o formă fizică (materială). În totalitatea lor sunt imitaţii naturale. Cu toţii suntem Roboţi Biologici Umani Artificiali, cu excepţia Umanilor descendenţi ai Extratereştrilor.
    Fiinţele Umane Raţionale conduc aceste procese artificiale ale vieţii vii pe perioade de timp limitat, Civilizaţie Umană după Civilizaţie Umană. Acele Civilizaţii care prin Iniţiaţii lor ajung să cunoască aceste Adevăruri Divine, sunt acceptate în Cercul Semioamenilor Cosmici ai Supergalaxiei.

    Rugămintea Iniţiatului Român
    Dacă acceptaţi acest Adevăr Divin al Creaţiei, transmis nouă prin Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte”(Vol.III), Carte în curs de realizare, Eu, Iniţiatul Român, vă rog, să încercaţi să vă exprimaţi o opinie în legătură doar cu acest Adevăr Divin, „Planeta Terra este o Navă Cosmică Umană”, într-un ziar românesc (preluând şi această Revelaţie Divină).
    Vă mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere