joi, 17 ianuarie 2013

ENIGME EXTRATERESTRE V - Lumi subacvatice (continuare)


YONAGUNI, Japonia - o insula mica in partea  de vest a arhipelagului japonez. In anul 1987, a fost descoperit un complex gigantic de formatiuni de piatra ascuns la o adancime de doar 18 mt sub apele oceanului. Din punct de vedere al arheologilor, este imposibil ca locuitorii antici a Japoniei sa fi construit acest monument. Atunci cine l-a creat?


- Se presupune ca monumentul de pe insula Yonaguni a fost construit de catre extraterestri pentru ca nivelul tehnologic folosit este mult mai superior acelui existent in epoca de piatra , explica Bill Birnes, autorul si editorul revistei "UFO Magazine".Acelasi lucru ne spun si "teoreticienii extraterestrilor antici" (vezi articolele precedente). Acestia mai afirma ca intreg complexul este situat in interiorul unei zone a Oceanului Pacific la sudul Japoniei care este de mult timp suspectata de activitate extraterestra intensa si anume in Triunghiul Dragonului.


- Zona in cauza este foarte asemanatoare celei a Triunghiului Bermudelor, continua David Wilcock, autor si regizor al documentarului Enigme extraterestre. Si aici dispar in mod misterios avioane si nave. Din aceste motive a fost declarata de catre guvernul Japoniei ca zona de dezastru, absolut nerecomandata navigarii sau survolarii.

In Japonia antica, chiar si intr-o epoca relativ moderna, au luat nastere povesti despre Marea Dragonului, despre obiecte nemaivazute care se ridica din apa si zboara. Pe timpuri, dragonii erau considerati monstri cu aripi care "suflau foc" care mai tarziu au asumat aspectul unor adevarate aparate zburatoare.

- Daca vom compara aceste dispozitive cu acel vazut si descris de catre Columb in apropierea Triunghiului Bermudelor care iesea efectiv din mare si, in forma de sfera luminoasa ii urmarea nava, vom nota unele similitudini.
De ce totusi  structurile scufundate se afla in zone ale Pamantului cunoscute pentru activitati atat de neobisnuite? Si este oare o coincidenta ca a 25-cea paralela de nord a Terrei trece prin ambele Triughiuri? Daca le observam cu atentie, vedem ca sunt aranjate pe aceeasi linie  si prezinta aceleasi fenomene magnetice - busole care o iau razna, unelte care inceteaza sa functioneze... Apare intrebarea daca au vreo legatura cu OZN-urile? Daca acele discuri zburatoare exista ar trebui sa presupunem ca, pe timpuri, aupartineau unei civilizatii antice foarte dezvoltata care utiliza complexele din piatra ca baza pentru zbor si care se intoarce din cand in cand ca sa faca o vizita civilizatiei pe care a cunoscut pe Pamant.

S-ar putea ca acele doua monumente din Yonaguni si Cuba sa aiba origini extratereste? Si, daca credem ca extraterestrii sunt capabili sa supravietuiasca pe Pamant, ar putea oare acestia sa traiasca si in apa? Poate ca exista si alte indicii la fundul Oceanului...

Dat fiind ca natiunea japoneza este una insulara, nu ar trebui sa ne para straniu ca cea mai mare parte a istoriei Japoniei este legata de apele Oceanului Pacific.
Dar, chiar daca multe dintre legende nu sunt cunoscute in Occident, unele au atras atentia teoreticienilor extraterestrilor antici.
Spre exemplu acea care dateaza din anul 1803 si a luat nastere pe o plaja din nordul orasului Tokio.

- Se spune ca pe plaja a fost gasit un vehicul de dimensiuni enorme. O nava rotunda, stranie a ajuns in aceasta zona iar in interiorul ei a fost gasita o femee frumoasa care nu stia sa vorbeasca nici una dintre limbile pamantesti, ne povesteste Kazuo Tanaka, profesor la Universitatea din Gifu. Interiorul vehiculului era acoperit de inscriptii care nu au putut fi descifrate iar femeea tinea in maini o cutie dreptunghiulara si nu lasa pe nimeni sa o atinga.
In unele dintre legende cutia  continea capul amantului ei dar forma si dimensiunile nu se potrivesc cu acele care, dupa traditie, erau folosite in Japonia pentru capurile taiate. Din aceste motive nu se stie la ce i-ar fi putut servi.

Particularitatile acestei legende cunoscuta ca "Legenda Navei goale" ii lasa pe savanti fara raspunsuri la multe intrebari. Spre exemplu: de unde a venit aceasta nava misterioasa? este posibil sa provina din monumentul antic din Yonaguni? Cine era acea femee stranie si ce continea cutia pe care o tinea cu atata grija - un cap de om sau, precum sustin teoreticienii extraterestrilor antici, un fel de creer sau o alta forma de inteligenta extraterestra? S-ar putea oare sa fi fost un dar pentru japonezi din partea unui calator antic spatial?

- Detinem 5 desene diferite care reflecta in mod perfect descrierile moderne ale OZN-urilor, spune B. Birnes. Tema acestei legende este identica cu acea a tututot altor povestiri moderne despre extraterestri: vizitatori de pe alte planete si nave spatiale in forma de disc.


Teoreticienii extraterestrilor antici indica o serie de gravuri si statuete stravechi japoneze care ne sugereaza eventuale intalniri ale oamenilor din antichitate cu extraterestrii.

- Acestea sunt unele dintre renumitele statuete japoneze Dogu , explica G.Tsoukalos. Oricine poate vedea ca sunt imbracate intr-un fel de costum, pe cap au un coif cu ochelari mari iar in spate tot felul de capse, catarame, curele - foarte asemanator cu costumul modern al cosmonautilor. Din punctul meu de vedere statuetele sunt reprezentarea extraterestrilor care au vizitat Pamantul mii de ani in urma.

Arheologii au reusit sa clasifice mai mult de 15 mii de statuete Dogu japoneze din perioada preistorica, datand din anii 14.000 pana in anii 300 i.H. Este oare posibil ca costumele cu care sunt imbracate sa fie reprezentarea unui costum spatial presurizat sau a unui scafandru? Oricine poate sa citeasca traducerea textelor stravechi care ne spun ca, mult timp in urma, fiinte cu nume de Dogu au coborat pe Pamant si i-au invatat pe japonezi tot felul de discipline. Aceste texte spun ca intreaga cultura japoneza, inclusiv chimonoul, ceremonia ceaiului, utilizarea de wasabi si a ghimbirului pentru sushi, modul in care construiesc cladirile, limbajul scris... absolut totul este opera vizitatorilor, Zeilor ce provin din spatiul cosmic.


- Exista o legatura intre toate statuetele de acest fel din lume, ne spune E. Von Daniken. Japonezii le numesc Dogu, in Arizona pana in zilele noastre se confectioneaza papusile Kachina. In desertul Sahara, in interiorul unor grote au fost descoperite graffiti ce reprezinta fiinte asemanatoare astronautilor. Daca le comparam una cu alta ajungem la concluzia ca "sunt legate cu un singur fir".


Alte dovezi ale existentei unor vizitatori extraterestri pe Pamant zac in adancurile apelor Oceanului Indian.

- In anul 2001, cercetatorii Institutului Oceanografic Indian au observat niste anomalii in apele Golfului Khambat, la circa 11 km de la tarm in timpul studiului gradului de poluare a zonei de nord-vest al Indiei. Angajatii nu se asteptau sa gaseasca decat deseuri in acele ape dar, intr-un moment dat sonarul a inceput sa transmita imagini de structuri regulare, ordonate intr-un anumit mod, explica G. Hancock (autor al doc. "Civilizatii scufundate"). Acele imagini ne-au dezvaluit o retea intreaga de structuri din piatra acoperite de lut si nisip, si extinse pe o arie de 13 km patrati care sunt resturile a doua orase situate de-a lungul unor canale fluviale. Par a fi orase scufundate mult timp in urma, intr-o perioada in care, dupa spusele arheologilor, nu existau localitati urbane in lume.

- Din cauza curentilor puternici era aproape ca imposibil de a face scufundari pana la 50 de metri sub apa si, totusi, au fost recuperate zeci de obiecte printre care bucati de lemn si ceramica, continua M. Cremo (Forbidden Archeology). Unele dintre acestea sunt datate cu 32.000 de ani. Arheologii au ajuns totusi la concluzia ca Khambat a fost scufundata 9 mii de ani in urma. Prin urmare, acest oras exista de la 32 la 9 mii de ani in urma.

 - Savantii clasici afirma ca civilizatia antica indiana dateaza din doar 4-5 mii de ani in urma. Totusi, savantii hinduisti sustin ca civilizatia lor a luat nastere multe zeci de mii, chiar si sute de mii de ani in urma, ne spune D. Childress (Technology of the Gods).

Este posibil oare ca oamenii de stiinta hindu sa aiba dreptate? O alta descoperire recenta ar putea sa le confirme presupunerile.


In partea de nord-vest, la cca 300 de km de la Golfului Khambhat, se afla orasul modern cu nume de Dwaraka. Facand sapaturi arheologice in aceasta zona a fost descoperit un vechi asezamant acoperit de ape. Inspirati de aceasta descoperire, arheologii au inceput sa caute si alte ruine in largul oceanului si, la doar 20 de metri sub apa au gasit pereti din roca de origine sedimentara, drumuri pavate si urme a unui oras infloritor. Analizand cu atentie situl s-a ajuns la concluzia ca acestea sunt ruinele orasului stravechi si legendar Dwaraka care, potrivit textelor antice indu' era locul unde domnea Zeul Krishna - o divinitate venerata in multe dintre traditiile induismului.


- Imaginati-va ce ar insemna pentru lumea crestina sa descopere autenticul Sfantul Graal, continua G. Tsoukalos, adevarata "Arca a aleantei". Acelasi lucru ar insemna pentru populatia indiana descoperirea orasului stravechi Dwaraka - un oras foarte puternic dominat de Zeul Krishna care este venerat pana in ziua de astazi ca unul dintre cei mai mari Zei a hinduismului. Textele hindu ne povestesc cum un imparat pe nume Shalv l-a atacat pe Zeul Krishna in orasul mitologic Dwaraka. Iar teoreticienii extraterestrilor antici cred ca descrierea acelei batalii ne sugereaza utilizarea tehnologiilor avansate extraterestre precum si a navelor spatiale.

Potrivit textelor sanscrite stravechi, Shalv a atacat orasul cu o nava spatiala, bombardand-ul cu arme care lansau un fel de fulger si distrugand zone vaste. Vazand cele intamplate, regele orasului, Zeul Krishna la randul sau, a tras cu foc impotriva acelei nave, atacand cu arme descrise precum  sageti. Dar nu cred ca era vorba de simple sageti  - se spune ca pareau tunete atunci cand erau lansate si semanau cu fulgere sau cu raze solare. Ca raspuns la atac, nava spatiala a inceput sa apara in mai multe locuri simultan si parea sa se miste in mod foarte asemanator descrierilor moderne a deplasarii in spatiu a OZN-urilor. Legenda ne spune ca Krishna, in final, a parasit Pamantul si ca Oceanul a distrus orasul Dwaraka. Pentru multi dintre savanti evenimentele ce au avut loc potrivit acestei legende nu erau altceva decat mituri dar, dupa descoperirea ruinelor in adancurile Oceanului, lucrurile s-au schimbat radical. Textele sanscrite nu mai sunt considerate mituri sau legende ci adevarate documente istorice. Iar daca acestea ne povestesc adevarul, unde am putea gasi urme ale Zeului Krishna si a puterilor sale supranaturale?

Teoreticienii extraterestrilor antici cred ca dovezi ulterioare pot fi gasite  in alte texte istorice indiane precum literatura Sangam - poeme cu descrieri ale intalnirilor unor oameni intelepti. Una dintre intalniri a avut loc intr-o zona a Indiei numita  Kumari Kandam care in prezent este scufundata. Lucrul cel mai iteresant este ca aceste texte spun clar ca, la acele intalniri luau parte si fiinte extraterestre, fapt care ar putea fi confirmat prin descoperirile facute in Golful Cambay (prezentul Khambhat), in largul coastei orasului modern Dwaraka.


Alte dovezi a prezentei vizitatorilor extraterestri in trecutul indepartat ar putea fi gasite in apele unui lac misterios din Anzii peruvieni cu nume de Lacul Titicaca aflat la o inaltime de 3800 de metri si care este cel mai inalt bazin de apa navigabil din lume. In luna august al anului 2000 o echipa italiana de scafandri si arheologi au inceput explorarea adancurilor acestuia. La circa 30 de metri sub apa au fost descoperite resturi ale unui drum pavat, a unei terase din piatra si a unui perete de circa 800 de metri. Timp de secole se povesteste prin legendele locale despre un oras scufundat si pierdut. Sunt oare ruinele gasite in lac o dovada a existentei reale a unui centru urban?  Mai tirziu a fost facuta o descoperire neasteptata - si anume a capului unei statui din piatra ce a fost imediat comparat cu alte opere similare gasite in orasul stravechi Tiahuanaco (Tiwanaku) situat la doar 19 km mai la sud de lacul Titicaca si considerat de catre teoreticienii extraterestrilor antici de departe cel mai vechi asezamant urban din lume.- Atunci cand primii conquistadores au vorbit cu indigenii aimara, li s-a spus ca, la inceputul timpurilor, Tiwanaku a fost creat de catre giganti, ne spune D. Childress. Pana si spaniolii au ramas perplecsi in fata acelor uriase blocuri de piatra si s-au gandit ca au fost construite de catre Diavol.


- Observand cu atentie modul in care sunt taiate acele structuri megalitice, continua G. Hancock, personal, sunt convins ca ne aflam in fata uneia dintre cele mai stravechi parti ale constructiei. Sunt urme ale unui moment uitat din istoria umanitatii.  Ce i s-ar putut intampla: s-a daramat din cauza unui cutremur puternic, a unui alt dezastru natural sau a fost scufundat in mod intentionat, precum cred teoreticienii extraterestrilor antici? Cu cat mai mult descoperim si cunoastem despre Lacul Titicaca cu atat mai mult misterul se adanceste. Este foarte dificil de a intelege care este adevaratul motiv pentru care orasul Tiwanaku s-a scufundat dat fiind ca ruinele nu sunt foarte vechi - ar avea circa 1500 de ani. Aceasta ar insemna ca lacul a suferit schimbari enorme intr-un timp foarte scurt si este posibil ca scufundarea sa fi fost provocata intentionat dar in felul in care ar fi parut naturala. In lac traieste o specie de calut marin care este o fiinta de apa sarata si totusi, aceste exemplare se afla la circa 4000 de metri in Anzii peruvieni. Dar cum ar fi putut un popor antic sa creeze in mod artificial cel mai mare si adanc lac din America de sud?  Un lac de o lungime de 189 km si latime de 80km...

- Populatia locala numita indios aymaras sustine ca totul exista deja inainte de om. In legendele acestui popor lacul este locul originei, explica J. Luis Delgado Mamani (coautor al doc."Andean awakening"), unde a avut loc nasterea tuturor populatiilor de pe continentul nostru. Vorbim despre radacini foarte vechi, nu doar a acestei civilizatii sau a umanitatii ci despre semintele ei, radacini ale stelelor. Unii sunt convinsi ca orasul Tiwanaku a fost creat de catre extraterestri dar eu cred ca "fratii din spatiu" ne-au ajutat cu indicatii, ne-au invatat pentru ca cunosteau mult mai multe lucruri. In legenda se spune ca acestia au venit pe planeta noastra, au trait printre noi, si au fost foarte importanti pentru viata noastra - erau un popor foarte puternic.

Este oare posibil ca orasul antic Tiwanaku sa fi fost construit de catre stramosii populatiei indigene aymaras care, dupa spusele acestora erau fiinte ce au sosit pe Pamant de pe alte planete? Si, daca acesta este adevarul, s-ar putea ca Tiwanaku sa fi fost scufundat in mod intentionat pentru a evita descoperirea orasului de catre lumea externa?

- Batranii povestesc despre un oras in aduncurile lacului, despre lumini asemanatoare stelelor aparute din aadancurile acestuia. Atunci cand stelele coborau in apa temperatura se schimba brusc, ne spune o femee localnica.

- Exista multe legende despre lumini care proveneau din adancurile apelor  - pare ca veneau, plecau si se intorceau in diferite momente, continua J. Luis Delgado Mamani. Aceasta iti da impresia ca exista o baza extraterestra subacvatica si este posibil ca ruinele care zac pe fundul lacului sa fie parte a acestei baze.

Daca orasul stravechi Tiwanaku a fost cu adevarat construit de catre extraterestri care a fost scopul realizarii acetuia? Este oare descoperirea asezamintelor urbane preistorice o dovada ca rasa umana incearca dintotdeauna sa demonstreze ca nu suntem singuri in Univers?

Aceste structuri subacvatice misterioase nu au nici un contest sau fundament, par sa vina de nicaieri. Se disting prin a fi in afara locului in timp si starnesc perplexitate in privinta istoriei umanitatii.

- Atlantida, Lacul Titicaca, Duwarka, Tiwanaku...toate aceste locuri antice misterioase au avut dintotdeauna o legatura cu Zeii, spune G. Tsoukalos, si potrivit teoriticienilor astronautilor antici Zeii nu erau altceva decat extraterestri iar, intr-o buna zi, aceasta teorie va fi confirmata.


Va urma.
sursa: History Chanel, Canada
imagini: ufoedintorni.blogspot.com; gdr-online.com; newapocalypse.altervista.org;  freeforumzone.leonardo.it; fratellidiluce.it; nativeamericanlinks.com; nibiru2012.it; http://www.mapnall.com/; enricobaccarini.com;  arunachala-live.com; pt.wikipedia.org; 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu