vineri, 1 iunie 2012

Mici vedete - vedete mari de Ziua copiilor!

Cleopatra Stratan va lansa albumul "Melodii pentru copii"
Cleopatra Stratan îşi va lansa cel de-al patrulea material discografic, "Melodii pentru copii", pe 1 iunie la Bucureşti.
Artista va interpreta atît piese celebre de pe albumele mai vechi, precum "Ghiţă" sau "Număr pîn' la unu", dar şi piese de pe noul material discografic. 

La sfîrşitul spectacolului Cleopatra va extrage cîştigătorul unui sejur pentru două persoane la Disneyland Paris. Acesta o va însoţi pe artistă şi pe restul familiei Stratan la începutul lunii iulie pe tărîmul magic Disney. În tragerea la sorţi vor intra toţi cei care au cumpărat un bilet la concert şi sunt prezenţi la Sala Palatului în seara spectacolului, se arată în comunicatul citat. 



Cleopatra Stratan a reuşit să intre de şase ori în Cartea Recordurilor şi se mîndreşte cu propriul său album lansat la vîrsta de doar trei ani, un hit care a stat pe primul loc timp de şase săptămîni în topurile naţionale, dar şi cu trei premii MTV primite la o vîrstă atît de fragedă.
Cleopatra a primit, pentru vînzări-record, două discuri de aur şi trei discuri de diamant, trofeu acordat în premieră în România.

Sursa: http://www.moldovenii.md

Un comentariu: