joi, 5 iulie 2012

In Iad nu exista egalitate intre sexe

Discriminarea sexuala continua in mod sigur si pe lumea cealalta, mai ales pentru pacatosi. Spre disperarea feministelor si apologetilor curentului “Political Corectness”, viitorii locatari vesnici ai Iadului vor avea parte de pedepse diferite in functie de sexul purtat de acestia in viata pamanteasca, afirma teologii Vaticanului.


Conform unui studiu oficial care a primit girul Vaticanului, discriminarea pe criterii  sexuale continua chiar si in mijlocul focurilor neadormite ale Gheenei. Ideea principala care transpare este aceea ca barbatii sunt atrasi mai mult de pacatele carnale, pe cand femeile pacatuiesc in principal prin orgoliu si mandrie. Prin urmare pedepsele sunt diferite. In general, sufletele barbatilor care ajung in Iad vor fi arse la foc continuu, pe cand femeile vor suferi pe veci, tragerea pe roata…


Nu se poate discuta de egalitate sexuala, cand avem de a face cu pacatosi, fie ei barbati sau femei. Trebuie retinut ca barbatii si femeile pacatuiesc in moduri diferite.



"Cand analizam viciile si pacatele barbatilor, se observa cu usurinta ca acestia experimenteaza pacatul diferit fata de femei. In timp ce trufia este un pacat aflat doar pe locul 5 in topul pacatelor barbatesti, la femei trufia este deja pacatul capital. Barbatii sunt vinovati in primul rand de pofta exagerata de sex, urmata de lacomie. Tot barbatii sunt prea lenesi pentru a se lasa prada furiei, mandriei, invidiei si zgarceniei. Nici femeile nu sunt deloc straine de cultivarea placerilor carnale, dar sunt preocupate in primul rand de mandrie, invidie si ura”, declara Monseniorul Wojciech Giertych, nimeni altul decat teologul personal al lui Papa Benetict al XVI-lea. Inaltul prelat al Bisericii Romano-Catolice declara printre altele ca studiul sau a fost confirmat de analizele si cercetarile lui Roberto Busa, un calugar iezuit in varsta de 96 de ani, celebru pentru studiile sale in informatica si exegezele referitoare la Sfantul Thomas d’Aquino.


Anul trecut, Vaticanul a lansat o noua lista de pacate care se adauga celor sapte pacate capitale evocate de Dante in Divina Comedie. Acestea sunt: poluarea mediului inconjurator, injustitia sociala, saracirea cu buna stiinta a oamenilor, lacomia corporatista a bancilor, vanzarea si consumul drogurilor, modificarile genetice si experimentele pe oameni.

Sursa : The Times

6 comentarii:

  1. Cred ca Vaticanul vorbeste aiurea... Cred ca biserica a incercat mereu sa ne manipuleze, cu tot felul de speculatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur! Dar sunt lucruri curioase si interesante si le citesc cu placere. Merci pentru comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. curios, dar ma indoiesc ca exista Lumea cealalta,Iadul!
    Un lucru e cert, Iadul e pe pamant!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca sa ne gandim ca fiintele umane sau transferat intr-un oarecare mod pe planeta Pamant din cauza unui soare gigantic si amenintator gata sa explodeze, inghitind planeta pe care locuiau initial si pe care acesta a transformat-o intr-un cuptor fierbinte sau unul cu microunde, gandindu-ne la soarta Soarelui nostru si la faptul ca, cine stie daca reusim si noi sa ne transferam pe o alta planeta tot atat de prietenoasa precum Terra si sa ne salvam pielea de la efectele devastatoare pe care ni le promite "steaua datatoare de viata"...sau ne vom astepta sfarsitul cuminti, privind sau mai bine, simtind pe pielea noastra "puterea adevarata a iadului" penru ca de vazut sigur ca nu o sa vedem nimic din cauza luminii orbitoare pe care o va emana acea stea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca Raiul sau Iadul nu tine de meritele sau faptele savarsite de fiecare persoana aparte precum au fost reprezentate de catre Biserica (viziuni marunte si incomplete daca nu egoiste) ci de situatia "fizica" a unei planete, a unui sistem planetar sau a unei galaxii intregi, prin urmare, Raiul sau Iadul nu este un loc anume unde vom fi nevoiti sa ne mutam pentru o vesnicie sufletul ci o situatie in care ne aflam in prezent si in care ne vom afla intr-un viitor apropiat sau indepartat dar inca necunoscut...

    RăspundețiȘtergere